Teknik Forex Sebenar

Peralatan Teknikal Termaju

Peralatan Teknikal Paling Dipercayai Di dunia Diberikan Akses untuk Anda

Pertingkatkan Dagangan Anda

Anda sekarang boleh memperkasakan keputusan dagangan anda dan meningkatkan pengalaman anda kepada tahap yang lebih tinggi hanya dengan mengambil peluang menggunakan perkhidmatan Empat Pembekal Isyarat Automatik Dan Penyelidikan Teknikal Terbaik Di Dunia. Pelanggan aktif di Amana Capital akan dapat mengakses akaun mereka dan mengenal pasti peluang-peluang baru dan tahap harga serta meramalkan pergerakan harga pada masa hadapan.

 

Faedah Paling Utama

Percuma untuk semua pelanggan-pelanggan aktif di Amana Capital

Berita Pasaran harian dan kemas kini peristiwa penting

Peralatan fleksibel untuk pesanan dagangan pantas

Akses mudah melalui peranti mudah alih, tablet dan komputer peribadi

Keupayaan untuk membangunkan pengetahuan dan kemahiran

Tetapan boleh disesuaikan berdasarkan keinginan peribadi

Pusat Perdagangan:

Pusat Perdagangan menyediakan laporan Analisis Teknikal lengkap dengan komen. Ia adalah platform mudah digunakan yang menawarkan pelbagai kaedah analisis teknikal, memberikan anda pilihan untuk menggunakan strategi yang paling sesuai untuk anda. Di samping itu, Pusat Perdagangan adalah pembekal terkemuka bagi pengetahuan pasaran, kerana ia menawarkan berita pasaran harian dan laporan dalam galeri yang luas mengandungi analisis bertulis dan video.

Pengautocarta:

Pengautocarta dikenali sebagai pembekal utama analisis pasaran yang menawarkan anda Pemberitahuan Aksi Harga Harian untuk mengemaskinikan dagangan anda dan memberi pengetahuan dengan lebih baik tentang kemungkinan peluang anda menang di mana sahaja anda berada. Ia juga menawarkan Analisis Ketaktentuan harian dan Analisis Kesan Peristiwa jadi pedagang dapat mengambil tindakan serta-merta. Bebaskan diri daripada kerja keras dan mula berdagang dengan mudah dan selamat.

Claws & Horns:

Sebagai peneraju dalam menyediakan maklumat teknikal yang penting, Claws & Horns memperkaya pengetahuan anda dengan ulasan harian mengenai pasaran, serta analisis teknikal dan fundamental untuk keputusan-keputusan dagangan yang lebih baik. Alat ini juga membentangkan isyarat, video dan kalendar ekonomi yang terperinci untuk tinggal dikemaskini pada peristiwa-peristiwa terbesar pasaran dan menjangkakan trend pasaran.

Untuk mendapatkan akses kepada alat muktamad ini, sila daftar masuk ke akaun anda atau daftar sekarang.

 

2 comments

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *