Kelebihan Dagangan Mata Wang Crypto

7 Kelas Aset – 16 Platform Dagangan – Lebih 300 Instrumen

Dagang Forex, Saham Individu, Komoditi, Logam Berharga, Tenaga, Indeks Ekuiti dan Mata Wang

* Kadar swap dikira berdasarkan kadar antarabank yang relevan. Posisi belian akan dikenakan caj kadar antarabank ditambah dengan keuntungan dan posisi jualan menerima kadar yang ditolak dengan keuntungan. Operasi ini dijalankan pada 00:00 (zon masa GMT+2, tertakluk pada DST) dan boleh mengambil masa beberapa minit. Swap untuk hari Rabu hingga Khamis akan dicaj selama tiga hari.

** Tahap minimum untuk meletakkan Stop Loss dan Take Profit daripada harga pasaran semasa.

CUBA AKAUN DEMO

*** Jumlah dagangan maksimum BTCUSD untuk setiap pelanggan adalah 2.5 lot. Had ini akan disemak secara harian dan akan dikemas kini mengikut nilai bitcoin.

Sekiranya anda ingin berdagang lebih daripada 2.5 lot, sila hantarkan permohonan melalui emel kepada pengurus akaun anda. Sila ambil perhatian bahawa, sekiranya anda dibenarkan untuk berdagang melebihi had yang ditunjukkan di atas (nilai akan ditentukan pada waktu tersebut), margin anda akan ditetapkan kepada 100%.

Margin yang diperlukan untuk CFD dikira begini : Lot * Saiz Kontrak * Harga Buka * Peratusan Margin dan tidak mengambil kira leverage akaun dagangan anda.

Margin untuk CFD sewaktu lindung nilai adalah 50%.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *